De KBA drukpers: vele mogelijkheden voor brandmanagement

In dit artikel laten we één van de machines zien waar we mee werken! In dit artikel laten we de KBA drukpers zien. De KBA drukpers heeft vele mogelijkheden voor brandmanagement. Op Linkedin plaatsen we hier al eerder een bericht over.

Om te beginnen heeft de drukpers een formaat van 700 x 1000 mm om op te drukken. De drukpers heeft negen units, waarvan één “lijmunit”. Daarnaast kent de drukpers een folieunit, de vier kleuren voor drukwerk, pantone, en tot slot lak. Over deze units volgt zometeen meer. Dit is wat de drukpers zo bijzonder maakt: deze drukpers kan zowel drukken als folie aanbrengen. Deze is bedoeld om lijm op zeer gedetailleerde wijze aan te kunnen brengen. Vervolgens kan folie op deze lijm worden aangebracht. Dit kan op zeer precieze wijze, doordat de drukpers werkt met drukpunten. De drukpers kan daarna inline full color drukken en is voorzien van twee extra druktorens voor speciale Pantone kleuren. Perfect om jouw eigen huisstijl op te drukken. Tot slot kent deze drukpers nog een lak unit voor speciale effecten. Denk aan mat of juist hoogglans. Dit is ideaal voor speciale verpakkingen zoals cosmeticaverpakkingen of verpakkingen voor chocolade. Deze drukpers biedt een totaaloplossing.

Op zoek naar manieren om je merk te versterken? De KBA drukpers heeft vele mogelijkheden voor brandmanagement. Wij denken graag met je mee en kijken naar alle mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de andere machines waar we mee werken? Kijk eens naar de Jeti Mira LED!