Visitekaartjes met QR

Een visitekaartje met een QR-code heeft ontzettend veel voordelen. Daarnaast werkt het ook nog eens erg makkelijk. Op deze manier kan je je klanten op een beurs of een ander groot evenement gemakkelijk laten kennismaken met jouw bedrijf.

Wij kunnen je hierbij uiteraard goed helpen. Wij hebben software om automatisch visitekaartjes op te maken. Wat nieuw is aan deze software is dat gegevens die op het visitekaartje staan, worden automatisch omgezet naar een QR-code. De QR-code is uniek voor die persoon op dat kaartje. Degene die de visitekaartjes binnen de template structuur genereer ziet dat de QR code automatisch online tijdens de opmaak wordt getoond. Een extra check met de eigen smartphone is direct mogelijk en dan kun je ook gelijk de bestelling doorvoeren. De software genereert dus automatisch de QR code met de juiste gegevens.

Wij ontwikkelen voor grote bedrijven een template, en jouw bedrijf kan hierop inloggen. Vervolgens is het mogelijk om de gegevens in te vullen om zo de QR-code te genereren. De code wordt automatisch gegenereerd en deze kunnen met de smartphone worden gecheckt of deze goed is. De visitekaartjes met QR-code kunnen direct worden besteld.

Alle gegevens die worden ingevuld zijn variabel. Alle gegevens die een bedrijf zelf invult kunnen dus heel gemakkelijk worden gewijzigd. Hierdoor is het mogelijk om voor alle medewerkers individuele visitekaartjes te maken. Daarnaast zijn de visitekaartjes gemakkelijk te scannen, omdat de QR-code met een camera van een smartphone te zien is.

Wil je meer weten over werken met visitekaartjes die zijn voorzien met een QR-code? Neem contact met ons op!