x banner met logo

X-Banner

  • Heeft een luxe uitstraling
  • Voordeliger alternatief
  • Wordt full color geprint op Banner 510
  • Wordt geleverd met een praktische draagtas

Productomschrijving

Deze banner is de meest lichte banner in het assortiment. De banner heeft een X-vormige standaard. Het doek hangt hierdoor extra strak. De banner kan hierdoor wel tegen een stootje. Je zet de banners binnen een handomdraai op en haalt ze ook zo weer uit elkaar.

Luxe uitstraling

De banners hebben een luxe uitstraling. Het doek dat wordt gebruikt is Banner 510. De X-banner heeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een hoogwaardige print met UV-inkt. De banner wordt geleverd met een frame dat uit twee stokken en een inklapbare poot.

Gemakkelijk wisselen van boodschap

Wisselen van boodschap? Met de X-banner is dat geen probleem. In iedere hoek van de X-banner zit een ring waarmee het doek gemakkelijk kan worden opgehangen en vervangen. Deze ringen staan, anders dan bij andere doeken, verder naar het midden toe. Hierdoor staat het doek overal gelijk op spanning. Ook is het gemakkelijk om er een losse print bij te bestellen.

Inclusief handige opbergtas

De banner wordt inclusief een handige opbergtas geleverd. Het is dan ook aan te raden om de banners altijd mee te nemen naar beurzen, presentaties of andere evenementen. Bestel je vandaag nog voor 16:30 uur? Dan heb je de banners morgen al in huis.