Nieuwe apparatuur voor het beste drukwerk: Jeti Mira LED

Bij Corporate Print zorgen wij altijd voor nieuwe apparatuur voor het beste drukwerk. Deze keer lichten wij de Jeti Mira LED uit, een award-winning printer.

Deze Jeti printer heeft de volgende kenmerken: het is geschikt voor vrijwel elk formaat en elk substraat (ook wel: papier, karton, golfkarton, enzovoort). Het allergrootste voordeel is directe productie met supersnelle doorlooptijden. Heb je een idee wat snel werkelijkheid moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij deze apparatuur kunnen wij met je meedenken en supersnel schakelen. Dit is dan ook uitstekend voor middelgrote producties van doosjes, dozen of displays. De printer levert ontzettend mooi printwerk met een uitstekende resolutie.

Daarnaast kan deze printer ook zeer fijn en dekkend dekwit aanbrengen. Dit levert op bijvoorbeeld bruin karton mooie effecten op. Door de digitale techniek kun je vrij gemakkelijk eerst enkele stuks drukken en vervolgens de gehele oplage drukken. Dit bespaart tijd en je draagt gelijk zorg voor optimale productie en lage kosten. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Jeti Mira LED? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.