Brandmanagement bij Motek

Ben je op zoek om jouw merk te versterken? Wij kunnen je helpen bij het brandmanagement!

Om te beginnen kan je je merk versterken met drukwerk, printing en ook met signing. De termen zijn overlappend. Allereerst bedoelen we met drukwerk de gedrukte visitekaartjes, flyers, folders en brochures. Drukwerk ondersteunt de beschikbare digitale informatie op websites en digitale documenten. Drukwerk maakt je bedrijf én je product meer tastbaar. Door het papier en de hoogwaardige kwaliteit geef je jouw klant een beleving van hoge kwaliteit.

Daarnaast bieden we ook signing producten aan. Dit zijn alle banners, panelen en het contour gesneden paneel die in de video voorkomen. Andere signing producten zijn alle items die je gebruikt op een beurs of een open dag. Ook belettering van ramen of het plaatsen van een logo op of in het pand worden door middel van signing- en printingtechnieken gemaakt. Dit zijn zeer mooie mogelijkheden om je merk en bedrijf te versterken en beter in de markt te zetten. Wij helpen je bij het ontwerp en design voor allerlei artikelen. De geprinte banners, displays en geprinte contourgesneden panelen zijn allemaal supersnel en volledig op maat te leveren. In het onderstaande bestand zie je een voorbeeld hoe een PDF aangeleverd moet worden.

Dus: ben je op zoek naar mogelijkheden om je merk meer op te laten vallen? Wij kunnen je helpen bij het brandmanagement!

Vragen? Neem contact met ons op!