De mogelijkheden van spot UV

Wil je direct indruk maken met jouw ontwerp? Kijk naar de mogelijkheden van spot UV! In de onderstaande video zie je welk verschil je kan maken door foliedruk te gebruiken. In dit geval is de folie driedimensionaal en wordt deze aangebracht door de Scodix.

De Scodix biedt verschillende digitale drukwerkmogelijkheden, waaronder het aanbrengen van Spot UV, Opdikkende spot UV en Foliedruk variabel aan te brengen.

Er gaan drukvellen in de machine met als maximum formaat 50×70 cm. Heb je een ontwerp van een kleiner formaat? Geen probleem! Zowel gestreken als ongestreken papier en papier met een structuur kunnen door de machine worden gedrukt. De camera in de machine leest de referentiepunten van de stukken papier. Dit kan dus per vel weer verschillend zijn, waardoor het mogelijk is om op gepersonaliseerde wijze folie aan de brengen.

Allereerst brengt de machine de spot UV aan. Daarna wordt dit gedeelte verhit en wordt hier folie op aangebracht. Het is mogelijk om te kiezen voor goud, zilver, brons, zwart, of een gekleurde folie.

Uit deze machine komt een drukvel dat is voorzien van spot-UV, en is voorzien van folie. Verschillende toepassingen hiervan zijn: visitekaartjes, uitnodigingen, boekcovers of sampleverpakkingen.

Je kunt hier hele mooie dingen mee maken! Weet je niet goed waar je moet beginnen of ben je benieuwd welke documenten je moet aanleveren? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden van spot UV!