Snel gegevens opslaan met QR-code

Automatisch snel en foutloos je contact gegevens opslaan. Eenvoudig gegevens overdragen kan via een smartphone. De software om de QR-code om te zetten in leesbare data zit in de camera van iedere smartphone.

Om de gegevens op te slaan, richt je je smartphone op de QR-code van het visitekaartje. Het is direct mogelijk om de gegevens op te slaan. De QR-code kan precies dezelfde informatie bevatten als dat er op het visitekaartje te lezen is, maar zelfs nog veel meer dan dat. Denk hierbij aan een GPS-link.

Wij kunnen deze QR-code voor je maken: of het nu gaat om één QR-code of honderd, dat is geen probleem! Daarbij kan de code ook worden voorzien van je eigen logo, om de huisstijl zo mooi weer te geven. Het symbool van de QR-code kunnen we ook verder vormgeven qua afmeting en positie op het visitekaartje.

Voor de productie van deze visitekaartjes gebruiken we de HP Indigo. De productie met de HP Indigo staat garant voor hoogwaardig drukwerk en precies in de juiste huisstijl kleuren van je onderneming. Binnenkort een beurs of klantendag?

Uiteraard geef je nog steeds je persoonlijke visitekaartje af. Nu dan met dat extraatje dat al je gegevens direct en helemaal goed worden opgeslagen en 5 seconden.

data #logo #software #drukwerk #printjng #qrcode #businesscards #visitekaartjes #onlineopmaak #datamergen

Interesse? Stuur je huidige PDF en we maken er samen een interactieve businesscard van.