Snelle drukpers met hoog kleurbereik: de Komori Impremia IS 29

Bij Netzo Druk in Enschede staat de Komori Impremia IS 29; een super snelle en complete digitale drukpers. Ed Cornelissen, Grafisch specialist bij Businesscardprinting.nl laat in deze video de machine zien en geeft enkele voorbeelden van de mooie producten die ermee gemaakt kunnen worden.

Wat maakt deze machine zo bijzonder?

 • Drukken op groot formaat
  Deze digitale drukpers kan grote drukformaten aan. Tot aan 58,5 bij 75 centimeter.
 • Drukken op verschillende materialen
  De machine print contactloos en kan hierdoor op verschillende substraten (materialen) drukken: allerlei papiersoorten, waaronder ook 600 grams papier en sulfaatkarton, canvas, pvc, propyleen, vinyl, aluminium, en andere materialen.
 • Krachtige kleuren
  De Komori Impremia heeft een zeer hoog kleurbereik, krachtiger dan andere technologieën in de markt. In de video zie je hoe onderwerpen als food en huizen uit het drukwerk springen. De drukkwaliteit is ook zeer geschikt voor fotopresentaties.
 • Hoge productiesnelheid
  De snelheid van deze drukpers ligt hoog en er kan snel van order gewisseld worden, waardoor drukwerk­opdrachten snel geleverd kunnen worden. In één doorgang is een tweezijdige bedrukking in full color mogelijk.
 • Precisie
  Kleine details worden heel precies en scherp geprint. Ook hele kleine lettertypes zijn mogelijk.
 • Kleine oplages
  Doordat de machine gebruikt maakt van inkjet­technologie zijn ook kleine oplages mogelijk.

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit kleurdruk, wil je drukken op bijzonder materiaal of in een bijzonder drukformaat? Neem dan contact met ons op.