Zo vind je de perfecte vlag

Een professionele uitstraling

We bieden verschillende vlaggen aan. We leggen je dan ook graag uit welke vlag het beste bij jou past. Bedrijfspanden krijgen dankzij een vlag direct een professionele uitstraling. De vlaggen zijn in allerlei formaten verkrijgbaar. Ook leveren we vlaggen van verschillende materialen. Hierdoor vind je altijd de perfecte vlag.

Meer herkenbaarheid

Het is gemakkelijk om vlaggen te ontwerpen met het logo en de kleuren van jouw huisstijl. Hiermee zorg je voor herkenbaarheid bij jouw klanten. Zo kunnen klanten een winkel bijvoorbeeld gemakkelijker vinden als er een herkenbare vlag aan de gevel hangt.

Vlaggen en wind

Helaas gaan vlaggen en wind niet goed samen. We raden dan ook aan om vlaggen vanaf windkracht 6 binnen te halen. Hiermee wordt voorkomen dat de vlag beschadigd raakt. Het is dan ook sterk aan te raden om dit ook aan je klant te communiceren

De materialen

De materialen die wij aanbieden variëren ontzettend. Op zoek naar een extra sterke vlag? Ga dan voor Flag Longlife. Ga je liever voor een kwalitatieve afwerking met een zoom? Dan kun je voor het materiaal Flag gaan. Op zoek naar een duurzame optie? Dan raden we Flag Pet aan, dit materiaal is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Het is ook mogelijk om voor de populaire Banner 610 te kiezen, waarbij de boodschap van de klant goed te zien is aan alle kanten van de vlag.

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij kunnen je helpen door middel van een handig overzicht. Zo zie je meteen de levertijd, de printtechniek die wordt toegepast en de belangrijkste eigenschappen van een stof. Het volledige assortiment van de vlaggen is hier te vinden.

In het onderstaande overzicht zetten we alle vlaggen nog een keer op een rij:

Vlag aan de mast

Op zoek naar een vlag die aan een mast bevestigd wordt? Kies uit drie soorten:

  • Een baniervlag is een vlag met een groot oppervlak voor de boodschap van jouw klant.
  • Ben je op zoek naar een vlag die niet onder één van de standaard producten valt? Het is dan mogelijk om de vlaggen in elk formaat te maken en te voorzien van verschillende afwerkingen te maken.

Vlag aan de gevel

Toch liever een vlag aan de gevel? Hierbij kan er worden gekozen uit drie mogelijkheden:

  • Een rechthoekige gevelvlag, die aan de gevel bevestigd kan worden.
  • De kioskvlag, die kan worden voorzien van een dubbelzijdige bedrukking.
  • Ook bieden we een raamvlag aan, deze is aan een glazen ondergrond te bevestigen.

Beachflags

Wij bieden ook beachflags aan. Hieronder staan alle varianten die we aanbieden:

  • Straightflag: een recht langwerpig model. We leveren dit model in vijf formaten!
  • Dropflag: deze vlag heeft een druppelvorm met aan de bovenzijde extra ruimte voor een boodschap. Deze is verkrijgbaar in twee formaten.
  • Waveflag: dit is een golfachtig model en heeft aan de onderzijde ruimte voor een boodschap. Dit model is verkrijgbaar in drie varianten.
  • Liever een beachflag in een kleiner formaat, om bijvoorbeeld op een tafel te plaatsen? Kijk dan eens naar de mini beachflag!

Wil jij ook de perfecte vlag? Neem dan snel contact met ons op!