Alles voor de perfecte verpakking

Op de foto zie je 3 Heidelberg drukpersen. De Heidelberg drukpersen zijn perfect voor het maken van de perfecte verpakking. Voor mij staat een 8-kleuren kartonnage drukpers. Rechts staat een 6 kleuren UV pers (ideaal voor eenzijdig FC met steunkleur en lak) en achter mij is een 2-kleuren machine te zien. Wat de beste drukpers is, hangt af van de oplage en uitvoering.

Alle drukpersen zijn van het merk Heidelberg, en dat betekent: high quality. De Heidelberg drukpersen zijn perfect voor bedrukkingen op kunststof en karton. Er zijn verschillende mogelijkheden voor afwerking: stansen, vouwen of plakken. Ook is het mogelijk om speciaal te plakken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Ook bij het voorbereiding van packaging zijn deze drukpersen ideaal. Ga je voor geprinte of gesneden samples, dat is allemaal geen probleem. Ook bieden we zelfs spot-UV inline. Wij helpen je met het creëren van voor het maken van de perfecte verpakking!

Supersnel drukwerk nodig? Mail ons je aanvraag.

Heidelberg drukpersen met Ed Cornelissen van Corporate Print, de persen zijn ideaal voor het maken van verpakkingen en kunnen stansen, snijden, plakken, printen. Alles voor de perfecte verpakking.