Ontdek de kracht van professionele beurswanden: snel, handig en op maat!

Beurswanden zijn essentieel voor het creëren van een professionele uitstraling op een stand. De voordelen van een imposante beurswand zijn legio: ten eerste levert het tijdsbesparing op, geen behoefte aan een beursbouwer en eenvoudig mee te nemen. Dankzij de mogelijkheid om doeken moeiteloos te vervangen, kan het frame hergebruikt worden voor diverse evenementen. Daarnaast profiteer je bij Corporate Print van hoogwaardige prints en de snelste levering op de markt.

Hieronder volgt een overzicht van alle voordelen van professionele beurswanden:

✅ Uitermate geschikt voor beurzen en evenementen

✅ Keuze uit diverse formaten

✅ Inclusief handige draagtas

✅ Eenvoudig op te zetten, geen gereedschap nodig

De professionele beurswanden zijn verkrijgbaar in drie vaste formaten: 200 x 200 cm, 200 x 250 cm en 200 x 300 cm. Twijfel je over het meest geschikte formaat? Neem gerust contact met ons op; wij staan voor je klaar. Het opzetten van de beurswand is moeiteloos: rol het uit het systeem en je hebt direct een indrukwekkend display voor je beursstand. Bovendien lenen deze banners lenen zich ook uitstekend voor het aankleden van winkels en kantoren.

Bovendien zijn de professionele beurswanden gemaakt van Airtex®, een polyester doek met een PVC toplaag. Hierdoor zijn de beurswanden brandvertragend, water- en vuilafstotend. Het matte oppervlak met licht gestructureerde toplaag geeft een professionele uitstraling. De lichtgrijze achterzijde, ook wel greyback genoemd, voorkomt doorschijnen van de roll-up.

Wil je meer weten over professionele beurswanden of heb je onze hulp nodig? We denken graag met je mee. Neem vandaag nog contact op met Ed Cornelissen voor advies op maat!