Klant aan het woord: Deloitte

In dit artikel is een klant aan het woord. Eerder ontvingen we deze aanbeveling van onze klant Arina Torop. Zij is Pursuit Strateeg bij Deloitte, Hoofdkantoor Amsterdam:

“Bij een zeer complexe opdracht bewees Ed Cornelissen van Corporate Print één van de meest flexibele, out-of-the-box denkende, creatieve en precieze professionals te zijn die ik ooit heb ontmoet. Hij is een creatieve oplossingenvinder en een commercieel expert die volledig begrijpt hoe je je klant helpt om boven de menigte uit te steken. Ed doet net dat beetje meer voor zijn klanten, zelfs in extreme situaties en met onmogelijke deadlines. Met slechts een paar woorden, een grote lach en een paar snelle telefoontjes levert hij perfect resultaat.”

Wat een prachtige woorden. Dankjewel, Arina!

Het gemaakte grafische product was een gepersonaliseerd presentatiestuk van hoogwaardig digitaal drukwerk. Dit wordt gedrukt op golfkarton en dubbelzijdig geprint geborsteld aluminium. Het product is een eyeopener en verbindend product in één. Dit werd gebruikt tijdens een board meeting in Londen.

In deze video is te zien hoe digitaal drukwerk wordt geproduceerd.

Ook als klant aan het woord? Neem contact met ons op!