Ontwerpen met geur: een extra dimensie

Kies ervoor om je ontwerp te voorzien van een geur voor een extra persoonlijke noot! Het is mogelijk om je print te voorzien van een geur. Ook is dit zelfs mogelijk in combinatie met digitaal drukwerk. Voorzie je mailing, uitnodiging, kaart of speciale drukwerkproductie van een unieke geur! Alleen deze geur is al zo bijzonder en geeft jouw ontwerp een extra touch. Bezoek de drukkerij en ervaar het zelf!

De geur wordt geactiveerd door wrijving. Ook na lange tijd blijf je de geur ruiken. Op zoek naar een bloemige geur, een fruitige geur of juist iets kruidigs? We bieden maar liefst 200 geuren aan!

Geuren kunnen ontzettend krachtig werken. Zo geeft het reukorgaan de meest sterke reactie van alle zintuigen. Geuren kunnen je meenemen naar een prettige herinnering met een bijbehorende emotie. Met geuren kan je iedere sfeer verbeteren en meteen de juiste indruk maken. Ook creëer je door een ontwerp met een geur een persoonlijke noot, die klanten nog lang zal bijblijven.

Kies ervoor om je ontwerp te voorzien van een geur en onderscheid je van de rest. Ben je benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!