Geautomatiseerd lasersnijden: de toekomst van precisieproductie

In deze tijd van technologische vooruitgang is geautomatiseerd lasersnijden een baanbrekende innovatie die de productie-efficiëntie naar nieuwe hoogten tilt. Ed Cornelissen, een expert op dit gebied, demonstreert in een video twee indrukwekkende toepassingen: lasersnijden van karton en stickers. Ontdek hoe deze geavanceerde technologie de mogelijkheden voor precisieproductie revolutioneert.

Perfectie tot in de kleinste details

Met geautomatiseerd lasersnijden kunnen kartonnen materialen met ongekende precisie worden bewerkt. Ed Cornelissen laat zien hoe dit proces elke vorm, patroon of ontwerp met buitengewone nauwkeurigheid kan uitsnijden. Van complexe structuren tot fijn gedetailleerde ontwerpen, het lasersnijden van karton opent de deur naar grenzeloze creativiteit en maatwerk.

Efficiëntie en consistentie

Een ander opmerkelijk voorbeeld van geautomatiseerd lasersnijden is de verwerking van stickervellen. Door gebruik te maken van dit geavanceerde systeem kunnen stickers snel en nauwkeurig worden uitgesneden, elk met dezelfde perfectie als het vorige. Dit garandeert consistentie in kwaliteit en maakt massaproductie van hoogwaardige stickers mogelijk zonder concessies te doen aan precisie.

Onbegrensde mogelijkheden

De mogelijkheden die geautomatiseerd lasersnijden biedt, zijn werkelijk eindeloos. Van het produceren van op maat gemaakte verpakkingen tot het creëren van gepersonaliseerde promotiematerialen, dit innovatieve proces opent de deur naar een wereld van creativiteit en efficiëntie. Met de precisie en snelheid van lasersnijden kunnen complexe projecten moeiteloos worden gerealiseerd.

Samples

Wil je als A-merk ook samples maken? Dan is dit een uitstekende methode. De drukwerk samples oftewel modellen kunnen in kleine oplages gemaakt worden. Eerst als restproductie en uitstekend te gebruiken als voorbeelden voor grote drukwerk producties. Door eerst samples te maken verbeter je de uiteindelijke productie, je ziet direct de verbetering in uitvoering en of kleur. Vooral met complexe vouwlijnen en of speciale kleuren zijn drukwerk samples echt een must. Oplages van 1 stuks tot enkele honderden zijn eenvoudig en snel te maken. Normaal gezien zijn de kosten voor stansmessen relatief hoog zodra je kleine oplages maakt. In het geval van laserstansen is er geen sprake van stansmeskosten. Bijkomend is dan ook nog de supersnelle doorlooptijden van de techniek van laserstansen. Kortom: als je gebruik wil maken van samples, ga dan voor lasersnijden!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je zelf de voordelen van geautomatiseerd lasersnijden ervaren? Neem dan contact op met Ed Cornelissen en ontdek hoe deze revolutionaire technologie jouw productieproces kan transformeren. Van prototypes tot eindproducten, laat je inspireren door de mogelijkheden van precisieproductie met lasersnijden.

Meer video’s zien? Kijk hier!