Foliedrukwerk

Foliedrukwerk

Met foliedrukwerk kan je prachtige resultaten behalen! Foliedruk is druktechniek waarbij Het heeft een prachtige uitstraling én je kan door het folie bepaalde delen van je visitekaartje, verpakking of wenskaart extra goed uitlaten komen. Het folie  is beschikbaar in verschillende kleuren, onder andere goud, zilver en brons.

Foliedruk is een offset druktechniek. Het drukproces van foliedruk is in enkele Allereerst drukken we in full colour de afbeelding die op het visitekaartje, boek of op de wenskaart te zien moet zijn. Daarna wordt er lijmende inkt aangebracht, waaraan de folie goed hecht. Na het drukken van de folie, is deze dus alleen te zien op de lijmende inkt. Voor een metallic effect brengen we nog een laag folie aan. De folie geeft. De folie geeft in de weerspiegeling van het licht dan een schitterend effect. Foliedruk is een veel gekozen druktechniek, met name bij omslagen van boeken, wenskaarten, verpakkingen en visitekaartjes.

Op veel verschillende substraten is het mogelijk op folie te drukken. Twijfelt u of uw idee mogelijk is? Bel of mail ons en samen bespreken we alle mogelijkheden!