De Komori Impremia IS 29: een uitzonderlijk snelle drukpers met een hoog kleurbereik (video)

Bij Netzo Druk in Enschede staat een uitzonderlijk snelle en complete digitale drukpers: de Komori Impremia IS 29. Grafisch specialist Ed Cornelissen laat in deze video de Komori machine bij Netzo Druk zien en toont enkele voorbeelden van de prachtige producten die ermee gemaakt worden.

Hoog kleurbereik Komori Impremia IS 29

Wat is er zo bijzonder aan deze machine?

 • Krachtige kleuren

  De machine heeft een zeer hoog kleurbereik, krachtiger dan andere technologieën in de markt. In de video laat grafisch specialist Ed Cornelissen zien dat onderwerpen als food en huizen uit het drukwerk springen. De drukkwaliteit is zeer geschikt voor fotopresentaties.

 • Hoge productiesnelheid

  De snelheid van deze drukpers ligt hoog en er kan snel van order gewisseld worden, waardoor drukwerk­opdrachten snel geleverd kunnen worden. In één doorgang is een tweezijdige bedrukking in full color mogelijk.

 • Precisie

  Kleine details kunnen heel precies en scherp geprint worden. Ook hele kleine lettertypes zijn mogelijk.

 • Kleine oplages mogelijk

  Omdat de Komori gebruikt maakt van inkjet­technologie zijn er geen beperkingen in de grootte van je oplage.

 • Drukken op groot formaat

  Deze digitale drukpers kan bijzondere drukformaten aan. Tot aan 58,5 bij 75 centimeter.

 • Drukken op verschillende materialen

  De Komori print contactloos en kan daardoor op verschillende substraten (materialen) drukken: allerlei papiersoorten, waaronder ook 600 grams papier en sulfaatkarton, canvas, pvc, propyleen, vinyl, aluminium, en andere materialen.

Bekijk bovenstaande video om een indruk te krijgen van de krachtige kleur­resultaten.

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit kleurdruk, wil je drukken op bijzonder materiaal of in een bijzonder drukformaat? Neem dan contact met ons op.